top of page

Månetemplet

GENVIND DIN FULDE FRIHED PÅ TRODS AF DIN FORTID
Om at genvinde fodfæstet efter vold og overgreb

Når man har været udsat for overgreb og vold, så sætter det dybe spor i en både psykisk, fysisk og energetisk.


Det kan godt være at man synes, man har fået det lidt på afstand. Måske har man endda snakket det igennem med en psykolog, men det bliver ved med at spænde ben på forskellige måder. Det kan være søvnløshed, PTSD, stress, problemer i forhold til relationer og seksualitet, problemer med grænser (både at få dem sat på en god måde og at få andre til at respektere dem), mgl tillid, skam og dårligt selvværd, at du er udmattet, har tankemylder, er oversensitiv, mangler grounding og selvfølgelig kan det også give sig udtryk i fysiske “problemer”. Måske tiltrækker du også den samme type mand igen og igen.

Dette kan udover det psykologiske skyldes et beskadiget energisystem, overbelastet nervesystem, en sjæl som “tjekker ud” da det er for skræmmende at være i kroppen, karmiske kontrakter, ofte et utrygt indre barn, energetiske “snyltere”, kundalini problemer, chakra ubalancer mm.

Fuld Frihed - Forløb
Skärmavbild 2020-08-09 kl. 12.10.06.png

I foråret 2021 har du mulighed for, at gå efter fuld frihed gennem et 17 ugers forløb. I de 17 uger får du hjælp til, at kigge på det hele en gang til, ikke for at genopleve historien, men for at forstå hvad du kommer fra, hvordan det har påvirket dig og hvad du kan gøre for at komme videre.  

Kurset består af 17 zoom møder 17 uger i træk. Derudover vil der være mulighed for at få individuelle sessions 1 gang om ugen fra en af os. 

Trauma er når man oplever noget, der er for svært at håndtere selv og ikke får hjælp til at håndtere det. Så når vi nu går ind i disse oplevelser, som selvfølgelig har været traumatiske gør vi en dyd ud af, at du kan mærke at du ikke er alene med det længere. Vi hjælper dig igennem det og det at følges ad som gruppe, gør det muligt for os at skabe et gruppefelt, som kan løfte og støtte jer allesammen i hele perioden.

Udfordringen når man deltager i online kurser er, at det ikke forpligter på samme måde ved at man skal møde op på et bestemt tidspunkt, da man altid kan se med på replay. Derfor afhænger det du får ud af forløbet af dit eget engagement. Vi vil på alle mulige måder, gøre vores til at holde dig til ilden, men i sidste ende er det dit eget valg.

For at få fuldt udbytte af retreatet, skal man have fulgt forløbet og lavet de øvelser vi foreslår undervejs. Gør man det vil vi til gengæld garantere at du vil føle dig mere fri i forhold til dig selv, dine relationer og dit liv.

 

 • Vi hjælper dig igennem det og det at følges ad som gruppe, gør det muligt for os at skabe et gruppefelt, som kan løfte og støtte jer allesammen i hele perioden.

 •  Vi vil arbejde med det psykologiske, gennem samtale, øvelser og undervisning i selvregulering og omprogrammering.

 •  Vi vil arbejde med det fysiske gennem bevægelse, at lytte til kroppen, somatiske ressourcer, at få en ny følt oplevelse af tryghed.

 •  Vi vil arbejde med det energetiske gennem healing og meditation.

 •  Vi vil opbygge en helt ny tillid til dig selv som kvinde og opbygge dit selvværd.

 •  Vi vil heale og skabe en ny kontakt til din seksualitet og din livskraft.

 •  Vi vil styrke din evne til at mærke og sætte grænser og evnen til at føle dig tryg.

 •  Vi vil “rydde op” i din krop, sind og energisystem, så det bliver trygt at være dig og så din sjæl får lyst til at være mere tilstede nede i din krop og derved får du mulighed for at være mere nærværende i dit liv.

 •  Vi vil heale og frigøre dit hjerte, din krop, dit nervesystem og dit energisystem.

Gruppen holdes af to kompetente behandlere og terapeuter Shekinah Taramanya og Timiann Melissa Phantira Ravn. 

Shekinah  har på egen krop oplevet, hvor svært det er at komme videre efter traumatiske oplevelser og det var først da hun fik hjælp til at bryde de energetiske ubalancer og at frigøre den kropslige hukommelse og de fastlåste følelser, at hun begyndte at føle at hun havde fået magten tilbage over sit eget liv.

 

Timiann har 25 års erfaring som healer og terapeut og det var bla hende som hjalp Shekinah med at finde vejen igennem det helvede hun befandt sig i. Timiann har specialiceret sig i relationer, udrensning af overgreb og deres følgevirkninger, kvinders seksualitet og hvordan man skaber tryghed i kroppen og nervesystemet.

 

Der vil være 3 forskellige pakker i 3 prisklasser:

Du kan vælge at betale hele beløbet på en gang og spare en god portion penge

eller du kan få lov at betale et urefunderbart depositum og dele resten af betalingen op i 3 rater som forfalder 1. marts, 1. april og 1. maj.

Pakke 1: Du får 17 zoom plus 1 session inden opstart af forløbet. 

             Pris 9995 kr. eller depositum 3000 kr. og 3 rater á 2985 kr. (Slut pris 11955,-)

Pakke 2: Du får 17 zoom, 1 retreat i Juni plus 3 sessioner, 1 før forløb,1 midt i og 1 før retreat. 

             Pris 16545 kr. eller depositum 5000 kr. og 3 rater à 4665 kr. (Slut pris 18995,-)

Pakke 3: Du får 17 zoom, 1 retreat samt 17 individuelle session á 45 min hver uge. 

                    Pris 26175 kr. eller depositum 7000 kr. og 3 rater á 7111 kr. (Slut pris 28335,-)

 • Derudover modtager du en mail om ugen med et replay, forskellige bonusmaterialer som f.eks lydfiler eller videoer mm, som støtte til din proces.

 • Du får også mulighed for at få en “Buddy”, som du tjekker ind med løbende under hele forløbet.

 • Du bliver inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål eller dele indsigter med resten af gruppen.

 

DATOER - ZOOM MØDER ONSDAGE KL 10-12

 

17 - 24 feb 2021

3 - 10 - 17 - 24 - 31 mar 2021

7 - 14 - 21 - 28 apr 2021

5 - 12 - 19 - 26 maj 2021 

2 - 9 juni 2021

 

Retreat fredag d. 25. juni kl 17 - søndag d. 27. juni kl 16.

Ved interesse skriv til Shekinah på sjaelehviskeren@gmail.com eller Timiann på timiann@timiann.com og så kontakter vi dig for at finde en tid til en 15 min gratis zoom samtale, hvor vi kan finde ud af om vi er det rigtige match og om det er for dig. Vi kan uddybe mere om vores mission og vision for dette forløb.

Du er også velkommen til gratis intro zoom d. 27 dec kl 10-11.30

Kærligst Shekinah og Timiann

Tlf: 26 22 33 26 Shekinah / Tlf: 53 77 16 68 Timiann

bottom of page