top of page

Månetemplet

Ceremoni dag
The course_edited.jpg

Føler du dig kaldet til at fordybe dig i den Feminine Kraft gennem en powerfuld ceremoni med Massage, Meditation, Bøn, Indre fordybelse og et lille drys magi?

 

 

Formålet med Sacred Body Awakening er at åbne for forbindelsen mellem livmoder og hjerte og forene disse med sjælen, så kvinden kommer i fuld kontakt med sin sande essens. Det skaber fred og frihed i kroppen, åbner for nydelse og livsenergi og skærper kontakten til det guddommelige. Dette gøres ved hjælp af et gammelt tempelritual, hvor vi arbejder med Den Guddommelige Feminine Kraft i meditation, bøn og massage. Man arbejder sammen 3 og 3. To kvinder udfører ritualet og en tager imod.

Det kræver mod og dedikation, for vi skal lægge alle masker og turde være helt nøgne og sårbare overfor os selv og vores søstre, både i overført betydning og bogstaveligt talt. Du vil give og modtage berøring, du vil holde og blive holdt, du vil gennemstrømmes og lade dig føre, du vil bede, grine og græde og genindtage din krop, som er din fantastiske, unikke form i det fysiske. Der vil ikke indgå massage af din yoni (køn).

Dette bliver en dag med dyb ceremoni, hvor du både giver og tager imod, men hvor hovedfokus ligger på den indre proces med at forbinde sig med den store feminine kraft, hjerte, og livmoder for at vende tilbage til uskylden, renheden, sårbarheden og for at vågne op i vores autentiske, sensuelle, feminine styrke.

Efter deltagelse i sådan en ceremoni dag, vil du blive inviteret til månedlige tempel aftener, hvor vi mødes og udveksler massage og bliver ladt op sammen.

Facilitator:

Timiann Melissa - Månepræstinde, Healer, Love & Intimacy Coach, Sacred Body Awakening Facilitator, gradueret fra Embodied Intimacy Training & Luminary Feminine Leadership Training.

 

Min store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens. Mit højeste ønske er at se kvinder rejse sig i deres fulde kraft sammen og bane vejen for den nye tid. 

Det er fra Anaiya Sophia at jeg har lært Sacred Body Awakening.
Anaiya Sophia bor i Syd Frankrig, og underviser i mysterierne omkring Maria Magdalena.

NÆSTE DATO: Er ikke planlagt endnu.

PRIS: 111€

bottom of page