top of page

Månetemplet

Individuelt tilpasset healing

Jeg tilbyder yderst effektive healing sessions, hvor jeg hjælper dig med at få ryddet op i de energetiske blokeringer du måtte have, styrker og balancerer dit energisystem hvis det er blevet forstyrret af gl traumer, kortlægger og omprogrammerer de uhensigtsmæssige programmer som kører i dit system og udrenser karmiske kontrakter, hvis du er klar til at slippe dem.

Mit mål for dig er størst mulig frihed, til at lykkes med de ting du gør.

 

Det er dig selv der gør arbejdet, men jeg kan hjælpe med at fjerne det der står i vejen for at du kan lykkes.

 

Jeg ser at mange som har været ude for overgreb, vold, chok, operationer mm. kan føle sig meget begrænsede af eftervirkningerne af disse oplevelser.

 

Det er ikke nok at få disse bearbejdet psykisk, de energetiske skader og blokeringer og den kropslige hukommelse, skal også inkluderes for at man kan komme helt videre.

Mit arbejde tager udgangspunkt i mine 25 års erfaringer og et hav af uddannelser indenfor healing, shamanisme, coaching, parterapi, Embodied Intimacy, Sacred Body Awakening, Womb wisdom og Tantra.

Men også i høj grad i det healingssystem som jeg har kanaliseret sammen med Signe S. C. Rosenweis, som vi kalder Essens Healing©, hvor vi går ind og omkoder de tankeformer, overbevisninger, indkodninger, pagter og kontrakter, genetiske ubalancer, kollektive ubalancer og meget mere som vi alle bærer rundt på i forskellige former.

Jeg er god til at skabe et trygt rum, hvor healing og transformation kan ske. Jeg bruger mit klarsyn til at observere og afkode energetiske, psykologiske og fysiske sammenhænge hos mine klienter og bruger min spirituelle indsigt til at guide dem igennem de dybtgående og healende processer.

For rene healings sessioner giver jeg helst sessions på telefon, da mit klarsyn er mest effektiv på den måde og jeg lover at du vil føle energien lige så meget. 

Der vil dog også være mulighed for fysiske sessioner i Lund, Sverige.

 

PRIS: 60 MIN - 1250 kr. eller 3x for 3300 kr.

hean-prinsloo-RCXkMy0kd5o-unsplash.jpg
bottom of page