top of page

Månetemplet

Session

Denne session er for dig, som gerne vil genetablere et dybere og mere kærligt forhold til din krop og som gerne vil føle dig hjemme i din egen krop. Nogle gange føler vi os fremmedgjorte i vores egen krop. Vi kan føle at den er en forhindring eller at den modarbejder os. Måske føler vi os heller ikke helt hjemme i livet. Det føles utrygt og som en kamp for overlevelse enten fysiskt eller psykiskt.

 

Der er intet nogen af os hellere vil, end at føle os hjemme, trygge, frie og forbundne.

 

De fleste af os har desværre oplevet svigt og overgreb i forskellig grad. Vi bærer rundt på en masse skyld og skam og vi lukker af for dele af vores krop eller vælger, at slet ikke være ret meget i vores krop. Vi bliver fraværende i livet og det skaber en stor sorg og længsel i os. Vi tørrer ud og trækker os sammen, når energien ikke flyder frit i os, når livet ikke kan strømme frit igennem os. Det handler om at genfinde os selv, vælge livet igen, vække vores saft og kraft, finde vores egen stemme.

Treatment_edited.jpg

I dette gamle Tempel Ritual tager to “Tempel Præstinder” imod dig og holder et space for dig, hvor alt det som har låst og forkrøblet din krop og dit sind, kan forlade dit system. De bruger deres egne kroppe, til at kommunikere med din krop, de bruger bøn, velsignelser, åndedræt, berøring og ikke mindst lader de den guddommelige feminine kraft strømme frit igennem sig og igennem dig. Du vil blive holdt i de tryggeste hænder og kan overgive dig fuldstændigt.

 

Det er meget smukt og dybt arbejde. Der forekommer nøgenhed, men absolut intet seksuelt, selvom den seksuelle energi også bliver aktiveret.

Session med to behandlere i 120 min

PRIS: €333 og gives i Lund, Sverige

bottom of page