Månetemplet

Tempelskolen

Kan du mærke det? 

 

Kaldet efter at forbinde dig, med gammel visdom, som begynder at røre på sig.

Kaldet efter at aktivere din fulde feminine kraft, som har ligget i dvale i hundredvis, hvis ikke tusindvis af år.

Kaldet efter at forbinde dig med  livets hellighed og de gamle tempelritualer.

Kaldet efter igen at træde ind i og udfylde præstinde rollen, til gavn for alle omkring dig, jorden og menneskeheden.

Føler du dig kaldet til at træde ind i tempelskolen?

Hvad er en Månepræstinde

 

En Månepræstinde er en kvinde, som føler sig kaldet til at stille sig til tjeneste for indstrømningen af det Guddommelige Feminine, med hele sin krop, sin sjæl og sit liv.

 

Månepræstinden er bærer af denne energi, og hun forsøger at være en ren og åben kanal. 

 

Månepræstinden hviler dybt i sig selv, sin krop og sin seksuelle energi. Hun er forbundet med jorden, naturen, elementerne, månen, og sin indre visdom. Og hun henter informationer fra alt levende i både den indre og den ydre verden.

 

Månepræstinden arbejder for det højeste gode for alle, baseret på hendes indre guidance. 

 

Månepræstinden forsøger altid at være vågen, i alt hvad der sker. Hun arbejder dagligt på at hæve sit energi og vibrationsniveau, samtidigt med at hun er groundet, og fuldt tilstede i det fysiske liv.

 

Månepræstinden stræber efter at mestre den indre og ydre verden. Hun gør sin spirituelle visdom praktisk brugbar i det daglige liv.

 

Månepræstinden søger balance mellem det maskuline og feminine, i det ydre og det indre. 

 

Månepræstinden virker først og fremmest gennem sin væren. Alt det indre arbejde hun gør transmitteres til alle omkring hende. Hun er bevidst om dette ansvar, og tager det alvorligt. Samtidigt forsøger hun at leve livet på en måde, der skaber mest muligt glæde for hende selv og andre, da glæde er en af de højeste vibrationer. 

 

Månepræstinden holder en særlig vibration, og har adgang til en særlig visdom, som vil gennemstrømme hendes helt unikke måde at udtrykke sig i livet på. Ikke to Månepræstinder er ens, men de genkender hinanden på deres energi signatur.

_____________________________________

Mange kvinder vågner, som af en fortryllet søvn i disse år. Vi begynder at mærke og lytte til vores indre sandhed, og evner vi ikke vidste vi havde, begynder at udfolde sig. Det er dejligt og for nogen også lidt skræmmende. I mange af os vågner også en erindring om, hvad der kan ske, hvis vi åbenlyst står ved vores kraft, fordi vi har måtte lade livet flere gange på denne konto. 

 

Det som er anderledes denne gang, er, at vi vågner i flok. Vi er ikke alene og afskåret fra andre ligesindede. Nu har vi muligheden for at finde lige præcis det fællesskab, som resonerer allermest med os selv.

Min egen rejse de sidste 3 år

Det var en åbenbaring for mig, da jeg for 3 år siden begyndte at møde flere og flere kvinder, som jeg kunne genkende fra tidligere liv, hvor vi havde været præstinder sammen. Jeg begyndte at få visioner om at skabe et Månetempel i København, hvor vi kunne mødes og tjene sammen. 

Nu kan jeg mærke at det er tid til at samle og aktivere de kvinder, som føler kaldet til at tjene på denne måde. Derfor udbyder jeg nu Månepræstinde Tempelskolen guidet af Isis.

Dette er min sandhed: "Maria Magdalena var Månepræstinde uddannet i Isis templet, hun forstod at åbne sin krop for Sacred Union med Jesus og lod det Guddommelige Maskuline og Guddommelige Feminine forenes i hendes krop gennem hendes womb space, og åbnede derved for portalen til højere bevidsthed - Kristus bevidsthed."

Maria Magdalena står for mig som et forbillede og Isis som en ledestjerne. 

 

Til Månepræstinde skolen, kalder jeg på dig som:

 • Virkeligt kan mærke, at det er det, du skal.

 • Har været i gang med din selvudviklingsrejse i en del år.

 • Har en spirituel bevidsthed, som drivende kraft i livet. 

 

Det kan også være, at du har gået en stor del af vejen, og bare ikke ved, hvordan du skal omsætte dine evner til tjeneste. Det kan være, at du har de fleste brikker til dit puslespil, og blot mangler at få fyldt hullerne ud, før billedet er komplet. 

 

Du skal være klar til at: 

 • Træde ind i fuld vågenhed. 

 • Have viljen til at turde se bagom illusionerne. 

 • Arbejde hen imod, at være fuldt ud tilstede i din krop.

 • Blive aktiveret til at stå i din fulde kraft og visdom. 

 • Tage ansvar for dine gaver, og hvordan du bruger dem. 

Efter uddannelsen vil du være i stand til at:

 • Bruge din seksuelle energi bevidst til healing og manifestation.

 • Kommunikere med og begå dig i den indre og ydre verden.

 • Være vågen og bevidst, og meget svær at manipulere.

 • Lytte til visdommen i din krop.

 • Initiere andres rejse til højere bevidsthed.

 • Guide andre til at bruge deres energi bevidst.

 • Være dybt groundet og i stand til at holde en meget høj vibration på samme tid.

 • Lade dit lys skinne og transmittere din visdom gennem din væren.

 • Trække på den gamle og nye visdom, som er blevet vækket til live i dig.

Facilitator:
Timiann Melissa - Månepræstinde, Healer, Love & Intimacy Coach, gradueret fra Embodied Intimacy Training, Luminary Feminine Leadership Training, Sacred Body Awakening Facilitator.

Min store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens. Mit højeste mål er at se kvinder rejse sig i deres fulde kraft sammen og bane vejen for den nye tid.

 

 • Facebook

Timiann Melissa Phantira Ravn

timiann@timiann.com

Tlf: +45 53771668