Månetemplet

Tempelskolen

Kan du mærke det? 

 

Kaldet efter at forbinde dig, med gammel visdom, som begynder at røre på sig.

Kaldet efter at aktivere din fulde feminine kraft, som har ligget i dvale i hundredvis, hvis ikke tusindvis af år.

Kaldet efter at forbinde dig med  livets hellighed og de gamle tempelritualer.

Kaldet efter igen at træde ind i og udfylde præstinde rollen, til gavn for alle omkring dig, jorden og menneskeheden.

Føler du dig kaldet til at træde ind i tempelskolen?

Månetemplet.jpg

Hvad er en Månepræstinde

 

En Månepræstinde er en kvinde, som føler sig kaldet til at stille sig til tjeneste for indstrømningen af det Guddommelige Feminine, med hele sin krop, sin sjæl og sit liv.

 

Månepræstinden er bærer af denne energi, og hun forsøger at være en ren og åben kanal. 

 

Månepræstinden hviler dybt i sig selv, sin krop og sin seksuelle energi. Hun er forbundet med jorden, naturen, elementerne, månen, og sin indre visdom. Og hun henter informationer fra alt levende i både den indre og den ydre verden.

 

Månepræstinden arbejder for det højeste gode for alle, baseret på hendes indre guidance. 

 

Månepræstinden forsøger altid at være vågen, i alt hvad der sker. Hun arbejder dagligt på at hæve sit energi og vibrationsniveau, samtidigt med at hun er groundet, og fuldt tilstede i det fysiske liv.

 

Månepræstinden stræber efter at mestre den indre og ydre verden. Hun gør sin spirituelle visdom praktisk brugbar i det daglige liv.

 

Månepræstinden søger balance mellem det maskuline og feminine, i det ydre og det indre. 

 

Månepræstinden virker først og fremmest gennem sin væren. Alt det indre arbejde hun gør transmitteres til alle omkring hende. Hun er bevidst om dette ansvar, og tager det alvorligt. Samtidigt forsøger hun at leve livet på en måde, der skaber mest muligt glæde for hende selv og andre, da glæde er en af de højeste vibrationer. 

 

Månepræstinden holder en særlig vibration, og har adgang til en særlig visdom, som vil gennemstrømme hendes helt unikke måde at udtrykke sig i livet på. Ikke to Månepræstinder er ens, men de genkender hinanden på deres energi signatur.

_____________________________________

Mange kvinder vågner, som af en fortryllet søvn i disse år. Vi begynder at mærke og lytte til vores indre sandhed, og evner vi ikke vidste vi havde, begynder at udfolde sig. Det er dejligt og for nogen også lidt skræmmende. I mange af os vågner også en erindring om, hvad der kan ske, hvis vi åbenlyst står ved vores kraft, fordi vi har måtte lade livet flere gange på denne konto. 

 

Det som er anderledes denne gang, er, at vi vågner i flok. Vi er ikke alene og afskåret fra andre ligesindede. Nu har vi muligheden for at finde lige præcis det fællesskab, som resonerer allermest med os selv.

Jeg har været vidt omkring og uddannet mig meget bredt gennem de sidste 25 år, og efterhånden begyndte det hele at smelte sammen og give mening. Det var en åbenbaring for mig, da jeg begyndte at møde flere og flere kvinder, som jeg kunne genkende fra tidligere liv, hvor vi havde været præstinder sammen. Jeg begyndte at få visioner om at skabe et Månetempel i København, hvor vi kunne mødes og tjene sammen og sidste år krystalliserede der sig et uddannelsesforløb, hvor ALT hvad jeg har oplevet og lært gav mening. Det var sådan Tempelskolen blev til. Maria Magdalena står for mig som et forbillede og Isis som en ledestjerne. 

Jeg mærkede i sommeren 2020 at det var tid til at samle og aktivere de kvinder, som føler kaldet til at tjene på denne måde. Derfor skabte jeg Månepræstindens Tempelskole guidet af Isis. Det første hold Månepræstinder blev udklækket i august 2021 på 8/8 Lionsgate. Disse kvinder er blevet Templets energetiske søjler. Jeg er dybt rørt og taknemmelig for disse kvinder og deres mod og dedikation. Deres kald mod, at bane vejen for at forankre den Feminine Kraft i verden og derved skabe varig forandring, gør en forskel.

 

Er dette mon også dit kald?

Hvis det er - så vil det måske glæde dig at høre, at jeg har valgt at gøre det muligt at deltage i Tempelskolens kurser på flere måder.

 

Det vil selvfølgelig stadig være muligt at tilmelde sig hele Månepræstinde uddannelsen og følges med den samme gruppe kvinder gennem et utroligt intensivt og transformerende forløb over 8 måneder. Dette er for de super dedikerede, som mærker et stærkt kald og er klar til at kaste sig ud i det.

For dig som gerne vil lære Tempelskolen at kende først eller som ikke har mulighed for at forpligte dig økonomisk og tidsmæssigt til så langt et forløb, vil det være muligt at deltage på de enkelte kurser, som har din særlige interesse eller som passer ind i din tidsplan og økonomi.

 

Hvis du finder ud af hen ad vejen at du ønsker at tage alle kurserne og blive initieret til Månepræstinde i Månetemplet, så er dette også en mulighed (læs mere om hvad det indebærer under moduler, priser og datoer).

Til Månepræstinde skolen, kalder jeg på dig som:

 • Virkeligt kan mærke, at det er det, du skal.

 • Har været i gang med din selvudviklingsrejse i en del år.

 • Har en spirituel bevidsthed, som drivende kraft i livet. 

 

Det kan være, at du har gået en stor del af vejen, og bare ikke ved, hvordan du skal omsætte dine evner til tjeneste. Det kan være, at du har de fleste brikker til dit puslespil, og blot mangler at få fyldt hullerne ud, før billedet er komplet. 

 

Du skal være klar til at: 

 • Træde ind i fuld vågenhed. 

 • Have viljen til at turde se bagom illusionerne. 

 • Arbejde hen imod, at være fuldt ud tilstede i din krop.

 • Blive aktiveret til at stå i din fulde kraft og visdom. 

 • Tage ansvar for dine gaver, og hvordan du bruger dem. 

Efter uddannelsen vil du være i stand til at:

 • Bruge din seksuelle energi bevidst til healing og manifestation.

 • Kommunikere med og begå dig i den indre og ydre verden.

 • Være vågen og bevidst, og meget svær at manipulere.

 • Lytte til visdommen i din krop.

 • Initiere andres rejse til højere bevidsthed.

 • Guide andre til at bruge deres energi bevidst.

 • Være dybt groundet OG være i stand til at holde en meget høj vibration på samme tid.

 • Lade dit lys skinne og transmittere din visdom gennem din væren.

 • Trække på den gamle og nye visdom, som er blevet vækket til live i dig.

 • Følge din helt egen vej.

 • Træde ind og arbejde i Månetemplets regi, hvis du ønsker det.

Sådan beskriver nogle af de nuværende Månepræstinder sit forløb i Tempelskolen:

 

"Tiden i månetemplet har for mig føltes som at komme hjem til et længe tabt søsterskab og en længe tabt del af mig selv. Det har vækket urgamle lyskoder og pustet kraft ind i sandheden om hvem jeg virkelig er........"

“Jeg kan på det varmeste anbefale Timianns månepræstindeskole. Jeg mærkede selv kaldet fra den kvindelige guddommelige kraft dybt indeni, første gang ........."

".......Men da jeg mødte Timiann første gang i kød og blod brød jeg sammen af en bevægelse i alle mine celler, som jeg aldrig har oplevet før.  I mødet med hendes blik oplevede jeg, at jeg var kommet hjem........"

Læs de fulde testemonials her:

Facilitatorer:


Timiann Melissa - Månepræstinde, Healer, Love & Intimacy Coach, Sacred Body Awakening Facilitator, gradueret fra Embodied Intimacy Training & Luminary Feminine Leadership Training.

Min store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens. Mit højeste ønske er at se kvinder rejse sig i deres fulde kraft sammen og bane vejen for den nye tid.

 

Cristina Signorelli - Kundalini Yoga underviser, Coach, NLP Master - (snart!)  Naturterapeutisk Mindfulness underviser og Månepræstinde.

 

Min særlige gave, i det her liv, er en utrættelig nysgerrighed på, at være sjæl i en menneskekrop. At leve på måder, der tillader livet at udfolde sig, som den kreative dans det er, mellem det feminine og det maskuline aspekt i os - og med hjertet som vejviser. 

 

Kundalini Yoga er et powerfuldt værktøj, på denne rejse, og er en oplagt praksis for Månepræstinden. Jeg ser frem til at guide dig med musik, åndedræt, bevægelse og mantraer.