top of page

Månetemplet

Testemonials

Sådan beskriver nogle af de nuværende Månepræstinder sit forløb i Tempelskolen:

"Tiden i månetemplet har for mig føltes som at komme hjem til et længe tabt søsterskab og en længe tabt del af mig selv. Det har vækket urgamle lyskoder og pustet kraft ind i sandheden om hvem jeg virkelig er.

 

Det smukke rituelle samvær har næret et dyb sjælelig længsel i mig og åbnet mig op for en større intimitet med kvinder på en meget fin og hjertevarmende måde.

 

Sacred body awakening imødekommer et dybt kropsligt sensuelt (ikke seksuelt) behov hos mig for intimitet, sanselighed, kærlighed kvinder imellem, som jeg ikke har kunne finde ordentligt rum for før.

 

Jeg værdsætter meget Timianns følsomme feminine måde at holde space og lede på. Jeg føler mig tryg og guidet, og samtidig fri til at hele tiden at lytte til min egen sandhed. For mig er hendes ydmyghed enormt tillidsvækkende og vidner om en vellykket integration af hendes enorme omend subtile visdom.

 

Hun viser mig at lederskab kan kombineres med sensitivitet og jeg mærker hvordan det, for mig som deltager, skaber et meget trygt holding space. En tryghed som vellykket understøtter det vilde højtvibrerende kraftfelt, hun initierer os ind i.

 

Hun er desuden meget dygtig til at se, vække, anerkende den unikke ofte halv-skjulte sjælsklang i det enkelte individ, således at denne kan finde rum, udtryk, frihed og samhørighed i et fint samskabt gruppefelt.

 

Jeg er dybt taknemmelig for at være blevet indviet ind i månetemplets kærlige magiske favn og kunne ønske for alle feminine væsener at de må mærke den velsignede berøring."

Ellen - Månepræstinde (2020-2021)

“Jeg har arbejdet med mange lærere gennem livet - og har også været på udviklingsforløb, der har været transformerende. Men da jeg mødte Timiann første gang i kød og blod brød jeg sammen af en bevægelse i alle mine celler, som jeg aldrig har oplevet før.  I mødet med hendes blik oplevede jeg, at jeg var kommet hjem. Hvad jeg ikke vidste med min bevidsthed var dette: Jeg er månepræstinde! Og jeg er en Dakini. Det betyder i praksis, dels at det er min mission som sjæl at tjene det højeste gode, og at jeg har en særlig lethed og adgang til at sanse og heale andre og verden med min seksuelle energi. 

 

Det lyder flot - men hvordan oversætter man det til praktisk, levet liv i 2021? 

Hvordan udfører min sjæl sin mission i den menneskekrop, som jeg er født i? 

 

Det er, hvad jeg har lært på Måne Præstinde Uddannelsen. Forløbet har ikke alene givet mig et fællesskab med 7 andre fantastiske månepræstinder, og en følelse af aldrig mere at være alene i mit spirituelle liv. Det har også hjulpet mig til at tage ejerskab af den endeløst kærlige sjæls kraft, som jeg er født med. Det har givet mig mod til at lade den sjæl træde tydeligt frem i alt hvad jeg gør og siger. Og det har manifesteret sig som en følelse af at være plugget ind i hjertekulen på hele universets kraft på en sådan måde, at den kan bruges til at heale både mig selv, andre og verden. 

Hvis du føler kaldet, så kom! “

Luz Marina Vittrup Christensen, Cand. Mag., Forfatter, Executive Coach &  Underviser, Månepræstinde (2020-2021)

"Månepræstindeforløbet er en ubeskrivelig rejse i visdommens sfære og den dybeste væren. Det er en initiering af et kald, der for mig begyndte for mange år siden, ved mødet med Maria Magdalene. Efter mange års ensom rejse med en iboende længselsfuld dyb sandhed, er jeg blevet mødt, set og rummet i Tempelskolens fællesskab guidet af Timiann's tillidsvækkende, erfarne og kompetente visdom.

At træde ind i Månetemplet har for mig betydet at fordybe, forfine og forstå den visdom der bor i mig, og lære at møde mig selv i det, og de energier jeg har med mig."

Cristina Signorelli, virksomme samtaler • yoga & meditation, Månepræstinde (2020-2021)

“Jeg kan på det varmeste anbefale Timianns månepræstindeskole. Jeg mærkede selv kaldet fra den kvindelige guddommelige kraft dybt indeni, første gang jeg mødte Timiann. Det er et transformerende forløb, der åbner døre, der længe har været lukket dybt indeni. Det er en eventyrlig, hengiven, kærlig og til tider udfordrende rejse hjem i en selv og i præstinde søsterskabet. En rejse, der åbner hjertet for lys gennemstrømning og kraft af den reneste karakter."

De varmeste anbefalinger og dyb taknemmelighed

Louise Lillith Magdalena, Månepræstinde (2020-2021)

bottom of page