top of page

Månetemplet

Intimitets Træning for mænd

  • Har du svært ved, at tiltrække eller holde på en partner?

  • Føler du dig usikker, i forhold til din egen eller andres seksualitet?

  • Vil du gerne bruge dit forhold til intimitet, seksualitet og relationer, som en åbning til personlig og spirituel udvikling?

  • Vil du gerne forstå, hvordan du bruger din energi og hvordan du påvirker andre energetisk?

 

Jeg tilbyder en-til-en sessioner,

hvor vi gennem en indledende samtale og

forskellige øvelser, finder frem til dine største vækstområder.

 

Jeg lægger så en plan for et forløb, hvor du både 

 

  • vil blive udfordret, fordi jeg vil vise dig sider af dig selv,

     du måske har svært ved at acceptere, 

  • vil blive inviteret til at vise mig ALT hvad du rummer,

     både det” pæne” og det mindre “pæne” 

  • vil blive mødt og holdt i det der er svært og 

  • hvor du kan få lov til at øve dig i, at være bevidst og autentisk i mødet med en kvinde.

Jeg kan tilbyde dig knivskarp feedback på, hvad der sker energetisk i mig, når du viser mig dine forskellige masker/roller/mønstre, når du forsøger at manipulere, kontrollere eller please, når du har en agenda og når du tør møde mig helt åbent og ægte.

 

Jeg kan guide dig til, at blive bevidst om alt det du sender ud af energi og signaler, som gør at man bliver utryg, frastødt, tiltrukket, usikker mm. Jeg kan se bagom det du sender ud, se hvor det kommer fra og hjælpe dig med at få ryddet op i de uhensigtsmæssige mønstre.

 

Det er for de fleste lettere at høre og tage imod fra en anden en ens partner, for når det kommer fra en partner kan det føles som et ønske om, at du skal forandre dig for den andens skyld og din partner har som regel også en historie, som passer “perfekt” sammen med din, så I trigger hinandens “core wounds” og det bliver derfor svært at se klart, hvad der er mit og hvad der er dit. Jeg baserer udelukkende min feedback på det du har sagt, at du ønsker at arbejde med. Jeg gør det for din skyld og det kommer fra et “rent” sted i mig, der er ingen skjult agenda.

 

Jeg er rummelig og ikke-dømmende, hvilket gør de fleste trygge OG jeg ser lige igennem dig, hvilket gør nogle lidt utilpas. Men hvis du ønsker at blive bevidst om dig selv, kan det være en stor hjælp.

 

Jeg bruger mit klarsyn, min superfølsomme sanse krop og min intuition sammen med mine erfaringer fra parterapien, Embodied Intimacy, tantrisk tempel arbejde og 20 års nysgerrighed på bevidst seksualitet og transformerende relationer.

 

 

Det her arbejde kan gå rigtigt dybt, hvis du er klar til det.

Jeg tager kun imod klienter, som er interesserede i den personlige og spirituelle udvikling.

 

Hvis du virkeligt er klar til, at se ærligt på dig selv og blive bevidst om alt det, som forhindrer dig i at være klar i din energi, dine signaler, din kommunikation, din intention og hvis du får healet dine “sår” i forhold til intimitet, seksualitet og tætte relationer, så vil du opleve at folk reagerer helt anderledes på dig fremover.

 

Der er ikke noget mere lækkert end en mand, som hviler i sig selv og som tør møde andre åbent og ærligt uden agendaer. Sådanne autentiske møder åbner for en hel ny oplevelse af intimitet, seksualitet og relationer.

Du bliver en gave til alle du møder!

Priser 

Første session á 1 time 1.250,-

Derefter anbefaler jeg et forløb på 6x2 timer for 12.500,-

 

Ønsker du at tage enkelte sessions koster 

1 time 1250,-

2 timer 2300,- (jeg anbefaler 2 timers sessions, for at vi kan nå at komme i dybden)

Du er velkommen til at booke en GRATIS afklarende samtale på zoom.

bottom of page