Månetemplet

Golden Grid System

Golden Grid System er et healingssystem, som blev kanaliseret af to amerikanske videnskabskvinder i 1995. Det blev givet til dem af Ærkeenglen Raphael (Energi) og Ærkeenglen Christopher (Vibration).

Ved stress, angst, forvirring og manglende grounding er Golden Grid System altid det første jeg tænker på. Har man været udsat for trauma, hvad end det er fysisk eller psykisk er Golden Grid System enormt hurtigt og effektivt til at skabe ro i systemet igen.

I Golden Grid System aktiverer behandleren bestemte punkter i klientens energisystem, uden berøring, ved hjælp af Advanced Sound Wave Energy, som er vibrerende, ikke hørbare lydbølger som udgår fra behandlerens krop. Disse lydbølger arbejder på kroppens energisystemer, chakraerne, kroppens elektromagnetiske felt og det polariserede magnetiske net.

Healingen virker både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Den starter i det fysiske, med at nærmest trække stressen ud af kroppen, den giver grounding og klarhed i tankerne, Den kan fjerne dybt rodfæstet angst/frygt allerede i første session.

Mange oplever et enormt skift allerede efter 1 behandling, men det ideelle er 3 sessions indenfor en periode på halv anden måned. De første to sessions med 1-2 ugers mellemrum og så den tredje efter ca 1 måned. Derefter er energien aktiveret og bliver ved med at arbejde i op til 6 mdr efter.

 

Som behandler, får du her et komplet healingssystem. Det kræver ingen forudsætninger at lære dette, men det er en meget specifik teknik, som skal læres og følges ved hver eneste behandling. Klienten sidder på en stol og du kan derfor give det alle steder.

Dyr responderer også rigtigt godt på denne behandlingsform. Har brugt det en del på heste, som har været udsat for chok og knoglefrakturer.