top of page

Månetemplet

Golden Grid System

Golden Grid System er et fantastisk effektivt healingssystem, som bidrager med stor grounding, fjernelse af stress, angst, mental uro og beroligelse af nervesystemet. Det har derudover vist sig effektivt ved diverse fysiske lidelser. Har man været udsat for trauma, hvad end det er fysisk eller psykisk er Golden Grid System enormt hurtigt og effektivt til at skabe ro i systemet igen.

 

Også et virkeligt effektivt redskab, til at hjælpe folk med at deale med “ascension symptoms”. Dvs det fysiske ubehag man kan opleve (nogle gange så kraftigt at folk opsøger lægen, som intet kan finde), når ens krop tilpasser sig de energi og vibration skift, som jorden og vi alle står midt i nu, hvor vi bevæger os fra 3D til 5D.

 

I Golden Grid System aktiverer behandleren bestemte punkter i klientens energisystem, uden berøring, ved hjælp af vibrerende, ikke hørbare lydbølger, Advanced Sound-Wave Energy, som udgår fra behandlerens krop. Disse lydbølger arbejder på kroppens energisystemer, chakraerne, kroppens elektromagnetiske felt og det polariserede magnetiske felt.

 

Healingen virker både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Den starter i det fysiske, med at nærmest trække stressen ud af kroppen, den giver grounding og klarhed i tankerne, Den kan fjerne dybt rodfæstet angst/frygt allerede i første session.

 Mange oplever et enormt skift allerede efter 1 behandling, men det ideelle er 3 sessioner indenfor en periode på halvanden måned. De første to sessions med 1-2 ugers mellemrum og så den tredje efter ca 1 måned. Derefter er energien fuldt aktiveret og bliver ved med at arbejde i op til 6 mdr efter.

 

Som behandler, får du her et komplet healing system. Det kræver ingen forudsætninger at lære dette, men det er en meget specifik teknik, som skal læres og følges ved hver eneste behandling. Klienten sidder på en stol og du kan derfor give det alle steder.

 

Kan også gives som fjernhealing til både mennesker og dyr.

 

Derudover lærer du en fantastisk effektiv måde at arbejde med chakraerne på.

 

Næste kursus er ikke planlagt endnu.

Undervisningen foregår i små hold i Lund (Sverige) 40 min fra rådhuspladsen i bil og 50 min i tog fra Kbh H. Kursusstedet ligger 2 min gang fra stationen. Det er muligt at overnatte på stedet.

PRIS: 3200 kr. og inkluderer frokost, snacks, kursusmaterialer og medlemskab af lukket facebook gruppe.
Betalingen kan deles op efter aftale.

 

TILMELDING & INFO: timiann.melissa@gmail.com eller +45 53 77 16 68 

bottom of page